Parhaat minigolf-pelit netissä

Miksi maailma on niin hullaantunut minigolfin pelaamisesta? Peli saattaa vaikuttaa monessa mielessä hassulta harrastukselta. Laji on kirjaimellisesti kuin minikokoinen versio suositusta golf-pelistä. Rata on rakennettu pienoiskoossa ja etäisyydet lyhyitä. Kaiken A ja O on tarkkuus, jota tarvitaan niin pallon tähtäämisessä oikeaan suuntaan, lyönnin tarkentamisessa ja palloon osumisessa kuin tietenkin lyönnin voiman hallitsemisessakin. Pallo ei saa mennä yli kentän laidan eikä myöskään lipua ohi reiästä, joka on seuraavana pelijärjestyksessä.

Minigolfin pelaaminen yltää nykyään myös internetin maailmaan. Mitä erilaisimpia minigolf-pelejä on mahdollista pelata virtuaalisessa muodossa. Tällä tavalla voi saada kaiken hauskuuden irti suosikkilajista, poistumatta kuitenkaan omaa kotiaan pidemmälle. Toisissa peleissä minigolfia pelataan kuten oikeaakin minigolfia, tähdäten palloon ja lyömällä tarkasti. Toisten pelien päätarkoituksena sen sijaan on tienata rahaa, ja minigolfin perinteisistä pelisäännöistä saatetaan poiketa hieman pelien luovuuden ja miellyttävän kokemuksen takaamiseksi. Tutustumme nyt tarkemmin muutamaan markkinoilta löytyvään pelivaihtoehtoon.

CrazyGames Minigolf

CrazyGames Minigolf on ehdottomasti internetin tarjoaman minigolfin parasta antia. Kyseessä on hyvin autenttinen minigolf-kokemus. Pelissä keskitytään siihen, että palloon kohdistuva lyönnin voima ei ole liian kova eikä liian vähäinen. Taktikoinnilla on erityisen suuri merkitys, sillä oikeaan suuntaan tähtääminen vie pallon lähemmäs reikää, ja tällä tavalla pelaaja pääsee etenemään kohti uusia jännittäviä tasoja. Pelissä jokainen taso on hieman vaikeampi kuin edellinen. Näin voidaan taata, ettei CrazyGames Minigolf käy tylsäksi.

CrazyGames Minigolf ei ole hurjin – eikä yllättävin – peli, mutta kuten autenttisessa versiossa, jota tosielämässä pelataan, siinä on jotain hyvin koukuttavaa ja rentouttavaa. Pelaaja haluaa haastaa sekä itsensä että ystävänsä ja saada pallon sisään mahdollisimman hyvillä pisteillä. Mitä vähemmän lyöntejä pelaaja joutuu lyömään, sitä paremmat pisteet hän kerryttää. Hiiri toimii pelaajan mailana, ja sitä taaksepäin vetämällä lyöntiin saa ladattua voimaa. Tämän lisäksi hiirtä eri suuntiin viemällä voi lyönnin suuntaa muuttaa helposti.

4J Minigold World

4J Minigolf World on toinen mielenkiintoinen minigolf-elämys, joka löytyy myös internetin maailmasta ja vieläpä aivan ilmaiseksi. Se eroaa jonkin verran CrazyGames Minigolfista, sillä vaikka kyseisessä pelissä tarkoituksena on myös saada mahdollisimman hyvät pisteet lyönneistä, lyöntiominaisuudet ja radan esteet ovat hieman erilaiset. 4J Minigolf World on myös graafisesti yksinkertaisempi kuin CrazyGames Minigolf, mutta tarjoaa enemmän taktista haastetta monimuotoisilla radoillaan. Radat vaikeutuvat nopeasti, ja erilaiset esteet on kehitetty erittäin nokkeliksi.

4J Minigolf Worldissa hiiri toimii pelaajan mailana. Pelaajan tulee kuitenkin varoa, miten palloa lyö. Tässä pelissä mailassa on nimittäin paljon voimaa. Jos lyöntiin keskittää yhtään liikaa tehoa, pallo kimpoaa mihin sattuu, ja pelaaja menettää pisteitä. 4J Minigolf World vaatii siis tarkkaa keskittymistä ja totuttelua lyöntien sujuvaan kulkuun. Pelissä on myös mahdollista pitää hauskaa ystävien kanssa, sillä käyttäjä voi valita joko yksin-, kaksin- tai moninpelin – tuttuja tai tuntemattomia pelaajia vastaan.

The Black Nine

The Black Nine on täysin ennennäkemätön ja interaktiivinen minigolf-peli. The Black Nine yhdistää rahapelaamisen jännittävyyden ja minigolfin rentouttavan hauskuuden. Peruspeli vaikuttaa tavalliselta slotilta. Pelin symbolit pyörivät viidellä eri kelalla ja voittolinjoja on lukuisia. Tämä takaa jännittävän kokemuksen läpi koko pelin. The Black Nine on täynnä loistavia bonusominaisuuksia. Näiden tehtävänä on kerryttää lisää rahaa pelaajan lopulliseen voittokassaan. The Black Nine -pelissä bonukset tuovat kuitenkin mukanaan lisäyllätyksen, jota kannattaa odottaa.

Harvoin näkee slottipeliä, jossa bonusominaisuudet olisivat näin moninaiset ja mielenkiintoiset. The Black Nine -pelin bonuksena nimittäin on se, että käyttäjä pääsee pelaamaan interaktiivista virtuaalista minigolfia ja tällä tavalla kasvattamaan voittosummaa. Minigolfin osuus slottipelissä on perinteinen virtuaalinen minigolf-alusta, jossa hiiri toimii pelaajan mailana. Liikuttamalla tätä oikealla tavalla, pelaaja voi tähdätä oikeaan suuntaan ja ladata lyöntiinsä voimaa. Tarkkuus on kaikista tärkeintä; ja kun pelissä on mukana suuria summia rahaa, on selvää, että keskittyminen palkitaan!

Mini Golf Star Retro Golf Game

Mini Golf Star Retro Golf Game kuulostaa pitkältä sanojen ketjulta, mutta pitää sisällään yksinkertaisen ja helposti pelattavan minigolf-pelin. Tuote löytyy myös nettipohjaisena, mutta se on erityisesti suunniteltu pelattavaksi mobiilissa sovelluksen kautta. Mini Golf Star Retro Golf Game antaa pelaajan omille käsille erityisen vallan. Sormi toimii nimittäin mailana, ja tähtäys tapahtuu tarkentamalla sormen liikkeet oikeaan kulmaan ja määrittelemällä sopiva vauhti. Pelin parasta antia ovat upeat grafiikat ja ratkaisukykyä vaativat monipuoliset kentät.

Yhteenveto

Internet on täynnä pelejä, joissa monien suosikkilaji eli minigolf pääsee oikeuksiinsa. Jos etsii todellisen mukaista minigolf-kokemusta, kannattaa suunnata ensimmäisinä esiteltyjen pelien pariin. Jos pieni jännitys slottipelin muodossa kiinnostaa, on The Black Nine takuuvarma valinta ja tunnelmaa tihkuva peli. Mikäli pelaaja haluaa päästä uppoutumaan minigolfin maailmaan missä tahansa liikkuessaan, on mobiilille suunnattu Mini Golf Star Retro Golf Game paras vaihtoehto. Kannattaa siis testata eri vaihtoehtoja, valita niistä itselleen mielenkiintoisin ja uppoutua jännittävään pelimaailmaan!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *